MBP Partnereink

A MBP Program keretein belül stratégiai együttműködésben vagyunk olyan személyi edzőkkel, dietetikusokkal és életmód tanácsadókkal, akikkel megegyezik az értékrendünk és akiknek a szolgáltatását szívesen és bizalommal tudjuk ajánlani.

Kiemelt MBP Partnereink:

BUDAPEST (ÉSZAK-PEST)

Ferencz Virág - Fit4Life Stúdió (edzőterem)
📍 1137 Budapest, Szent István krt. 4.
https://fit-4life.hu/

Virág bemutatkozása:
Ferencz Virág vagyok fitnesz tréner, táplálkozás specialista, és életmód mentor! Köszöntelek az oldalon! Segítek, hogy egészségesebben tudj élni és, hogy elérjük együtt a legerősebb önmagad! Saját eddigi életutam inspirált arra, hogy másoknak is segítsek, megmutatva az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás, az optimális életritmus pozitív hatásait. Küldetésemnek érzem, hogy az eddigi tapasztalataimat, tudásom átadjam másoknak, ezzel segítve egy szebb, boldogabb, egészségesebb jövő felé haladva. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy gyermekkorom óta végig kísér a sport és az egészséges életmód szeretete, amely rengeteg erőt, kitartást, ás alázatot adott Nekem, ezt a mentalitást, attitűdöt szeretném ferencz-virag-vitaminpro-mbpátadni a vendégeimnek is!

Az életmód számos alappillére foglalkoztat, így különböző mozgásformák, edzésmódszereket tanultam, és alkalmazok a vendégeimnél, és jómagam is előszeretettel használom. Volt szerencsém belekóstolni a fitnesz versenyzés világába, így az ezzel járó felkészülést, diétát és kemény edzéseket is szeretem. A táplálkozás, mint alappillér rendkívül fontos az áhított fizikum eléréséhez és megtartásában, az általános közérzet javításában. A tervezés és időmenedzsment, mentorálás különösen izgalmas terület számomra, hisz minden ember más, így rendkívül érdekes terület, nagyon látványos életmódbeli változásokkal! Nem mellesleg imádom a kihívásokat, így szívesen foglalkozok speciális esetekkel, kortól nemtől függetlenül, legyen bármi a cél!
Szeretném használni a tudásom, hogy segítsek elérni a belső egyensúlyt, a fizikális egészség, a mentális és lelki jóllét állapotát!
Véleményem szerint a jövő nem a stresszre, kimerültségre, betegségekre kell, hogy fókuszáljon, hanem ebben a rohanó világban találjuk meg a harmóniát, békét, és elsődleges legyen az egészég megőrzése, és a prevenció .
Programjaimmal lehetőséget biztosítok számodra, hogy egy új, egészségesebb útra lépj! Kezdd el ma, én segítek benne!

Végzettségeim:
• Personal Trainer/Aerobics Instructor, Fit4life.studio
• Fitmummy posztnatális tréner (szülés utáni regeneráció) (Almásy Csilla Gerinckoncepció)
• Komplex szemléletű funkcionális edző (Almásy Csilla Mozgásakadémia)
• Bodyrope Trainer (Kellys Fitness)
• Dbands Med Trainer (Almásy Csilla Mozgásakadémia)
• Box Aerobic trainer/presenter (Weider Professional Fitness Trainer)
• Aerobik trainer ; Aqua trainer; Rekreációs mozgásprogram vezető (Szinergia)
• ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskola Budapest
• Personal Trainer (IWI Oktatási Központ)

Osztrák bajnok fitness versenyző
WPPF Többszörös magyar bajnok III. helyezet
WBFF – Európa Bajnok II. helyezet

Referenciáim:
Számos Tv szereplés
Fitbalance fellépés
FitHD TV rendszeres óraadó

 

 

Amennyiben érdekli Önt is az MBP Program együttműködésének részletei, úgy keressen meg minket bátran a hello@vitaminpro.hu e-mail címen!