Borbély Bettina - BB Fitness Stúdió - Orosháza

BUDAPEST (BÉKÉS MEGYE)

Borbély Bettina - BB Fitness Stúdió (edzőterem)
📍 5900 Orosháza, Vörösmarty u. 2.

Bettina bemutatkozása:

Borbély Bettinának hívnak, Békés megyében élek és határrendészként dolgozom, emellett személyi- és csoportos edző, illetve sporttáplálkozási tanácsadó vagyok.

A mozgás mindig is központi szerepet töltött be az életemben, márborbely-bettina-vitaminpro gyermekkorom óta életem része a sport. Kezdetben küzdősportot vívtam, majd szegedi tanulmányaim során az atlétika csapat tagjaként a 400 méteres síkfutásában találtam rá önmagamra. Mára már tudom, hogy milyen fontos mérföldkő volt ez, hiszen a csapatsport alázatra, kitartásra tanított, valamint rávilágított arra, hogy a magunk elé állított korlátok mind csak a fejünkben léteznek. Megtanította, hogy mit jelent kitartóan dolgozni egy közös cél érdekében. 

2012-ben Szegeden végeztem sportedzőként, ezt követően kezdtem el csoportos órákat tartani. Az edzések mellett több alkalommal kerestek meg a környezetemből táplálkozással kapcsolatos kérdésekkel is. Számomra mindennél fontosabb, hogy megbízható, hasznos tudást adjak át a vendégeimnek, hiszen az egészségükről van szó. Többek között ez ösztönzött arra, hogy 2014-ben Budapesten elvégezzem a Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítői tanácsadói tanfolyamot, majd az erre ráépülő modult 2020-ban. 

2018-ban Péntek Enikő beválogatott ZONA edző csapatába, ahol Békés megyét képviselem ZONA edzőként. Azóta is szüntelen lelkesedéssel igyekszem minél több emberhez eljuttatni a ZONA edzésből fakadó szabadságot, erőt és intenzitást.

Nagy örömömre 2020-ban Mapei Sportnagykövet lettem, így ambassadorként vehettem részt különböző sporteseményeken, illetve adhattam át a mozgás, az egészséges életmód szeretetét. 

Számomra nagyon fontos meglévő kompetenciáim fejlesztése, így folyamatosan képzem magam. 2020-ban végeztem el a személyi edzői tanfolyamot, jelenleg korrektív tréneri képzésben veszek részt. 

„Az motivál, ha cselekszel, és nem az, ha gondolkozol dolgokról…” szoktam mondani, éppen ezért mertem egy nagyot álmodni, amiből valóság lett, így 2020 második felében megnyithattam saját Fitness Stúdiómat Orosházán. 

Hiszem és vallom, hogy az egészséges életmód, az egészségesebb életre törekvés egyre nagyobb prioritást élvez ebben a rohanó világban.

Éppen ezért is szívügyemnek tekintem, hogy minél több emberhez eljuttassam a mozgás és az egészséges életmód örömét, szeretetét, általa pedig egy tudatosabb, boldogabb életet. 

Mindennapjaimban Arthur Schopenhauer örök igazságát tartom szemelőtt:

„Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.” 

Bettina elérhetőségei:
Instagram: bettina.borbely
Facebook: Borbély Bettina Oldala
https://www.facebook.com/borbelybettinaoldala
BB Fitness Stúdió, Orosháza, Vörösmarty u. 2.
https://www.facebook.com/BB-Fitness-Stúdió-111701077360271/