Bolla Adrienn - Cutler Fitness - Győr

GYŐR (GYŐR-MOSON-SOPRON megye)

Bolla Adrienn - Cutler Fitness (edzőterem)
📍 9027 Győr, Nagysándor József utca 31. (ETO Park Pláza 2. emelet, 203. helyiség)

Adrienn bemutatkozása:
Bolla Adrienn vagyok, táplálkozási szaktanácsadó, személyi és csoportos edző, Európa bajnok Fitness versenyző. Sokoldalú személyiségnek tartom magam, mivel mindezek mellett többek között a győri Széchenyi István Egyetem végzett gyógypedagógusa vagyok.bolla-adrienn-vitaminpro

A győri Cutler Fitness teremben dolgozom öt éve személyi edzőként, ezen kívül az Életmód Club Program csoportvezetőjeként tevékenykedek már negyedik éve, emellett életmódbeli illetve táplálkozási ajánlásokat készítek a vendégeim illetve az ügyfeleim számára. A munkám a hivatásom, a hivatásom a hobbim, amit hatalmas szeretettel és szenvedéllyel végzek nap mint nap. Fontos számomra, hogy a hozzám forduló embereknek érdemben, hatékonyan és megfelelő mértékű ütemben tudjak segíteni.

A munka mellett folyamatosan szakirányú továbbképzésekre járok, illetve sok szakmába vágó irodalmat olvasok, mert az élethosszig tartó tanulásban és fejlődésben maximális mértékben hiszek.

A célom az, hogy segítsek azoknak, akik életmódot szeretnének változtatni és készek rá, hiszen megfelelő segítségnyújtással, akaraterővel, kitartással, lelkesedéssel és hittel önmagadban, nincs lehetetlen!

Adrienn elérhetőségei:
Instagram: bolla_adri
Email cím: bolla.adrienn87@gmail.com
Telefonszám: +36705951405