Méhpempő – immunerősítés természetes módon

Te is keresed még azt a tökéletes táplálék-kiegészítőt, amely biztosítja szervezeted számára a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat? A bőség zavara kifejezés bár közhelynek hangozhat, napjainkban sajnos közel sincs egyszerű dolgunk megtalálni azt a bizonyos étrend-kiegészítőt, amely fogyasztásával biztonságban tudhatjuk immunrendszerünket.

Legyen szó patikákról vagy drogériákról, biztosan tömött polcok sorakoznak az immunerősítő tábla alatt. Bármely fajta étrend-kiegészítő kiválasztásakor azonban nagyon fontos szem előtt tartanunk a termékekben lévő hatóanyagok mennyiségét, és a hatóanyagokon túli hozzáadott adalékanyagok arányát. Nem is véletlen, hogy manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a természetes immunerősítők, hiszen ahogy a neve is elárulja, nem tartalmaznak kémiailag hozzáadott egyéb anyagokat. Ilyen természetes immunerősítő a természet ajándékaként is elhíresült méhpempő, mely közel 150 biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz.

Fontos tudni a méhpempőről, hogy általános jótékony hatást gyakorol a szervezetre, serkentőleg hat a szellemi és fizikai állóképességre, sejtmegújító hatással rendelkezik, ezáltal képes lehet lassítani akár az öregedési folyamatokat is. Fogyasztásával akár még a munkaképességünket is megnövelhetjük.

vitaminpro-mehpempo

A 100% tisztaságú, friss méhpempő nem csupán immunrendszerünk fő támogatója, de a női szervezetre is kiváltképp jótékony hatást gyakorol. Figyelemreméltó tulajdonsága ugyanis, hogy a benne található értékes anyagoknak köszönhetően képes kiegyensúlyozni a hormonháztartást, amivel megannyi női problémára nyújt segítő kezet.

Bár a friss méhpempő immunerősítő hatása számtalan visszajelzés alapján már bizonyított, nemrégiben egy olyan méhpempő alapú étrend-kiegészítő kapszula látott napvilágot, mely megalkotásakor kifejezetten az immunerősítést tartottuk szem előtt. Ebből kifolyólag az értékes méhpempőt pecsétviaszgomba kivonattal és hozzáadott C-vitaminnal dúsítottuk, hogy a külön-külön is szuper hatékony összetevők együttes erővel vegyék fel a harcot immunrendszerünk ellenségeivel szemben. A Dydex Apiimmun kapszula 235 mg méhpempőt, 235 mg pecsétviaszgomba kivonatot és 90 mg C-vitamint tartalmaz. Napi 2db kapszula fogyasztásával biztosíthatjuk immunrendszerünk számára azt a természet által kínált támogatást, amellyel bátran nekivághatunk a hideg téli időnek!