Körömbenövés gyógyítása, műtét nélkül? Így lehetséges!

Koromgomba
A körömbenövés ma már egyre elterjedtebb a kényelmetlen, nem megfelelő kialakítású cipők miatt, azonban sokan nem mernek segítséget kérni, csak a legutolsó pillanatban, ugyanis úgy vélik, csupán fájdalmas, műtéti megoldás létezik rá. Az Arkada kezelés segítségével azonban mindez elkerülhető! Mutatjuk, hogyan!

Arkada - miért jó?

A mai világban egyre többen küzdenek a körömbenövés és a körömdeformitás problémájával, azonban eddig erre csupán egy olyan műtét tudott megoldást nyújtani, amely a beavatkozás után több ideig fájdalommal jár.

Az Arkada kezelés azonban segít abban, hogy elkerüljük ezt az utat, ugyanis csaknem teljesen fájdalommentesen biztosít megoldást az ezen körömproblémák okozta kellemetlenségekre.

Arkada - mik a lépései?

Az Arkada kezelés során először egy konzultációt tart a pedikűrös az érintettel, amelynek során meghatározzák az érintett lábkörmöket, valamint átbeszélik a kezelés menetét. Ezentúl a pedikűrös ajánlja az Arkada tc16 használatát is, amelyet 10 nappal a kezelés előtt kell elkezdenie a páciensnek.

Amint az Arkada tc16 kifejtette hatását és előkészítette a körmöt, elérkezik a lényegi rész: az Arkada kezelés. Ekkor a pedikűrös az Arkada kocka segítségével kivezeti a bőr alól a benőtt körmöt minden érintett lábujj esetén, majd az Arkada acryl segítségével fixálja azt. Végeredményképp minden benőtt lábköröm kivezetésre került a bőr alól, így a jövőben helyesen nőhet, ezzel megszabadítva az érintettet a kellemetlenségektől.

Az Arkada kezelés után továbbra is alkalmazni kell az Arkada tc16 szérumot még további tíz napig, valamint a tíz nap leteltével vissza kell térni a pedikűrös szakemberhez, aki ellenőrzi a kezelés eredményét, valamint rövidebbre vágja a körmöt, amennyiben ez szükséges. Ezt egészen addig havonta meg kell tenni, amíg az Akrada acryl le nem nő teljesen.

Arkada tc16 - ez a szerepe!

Az Arkada tc16 szérum az Arkada képzés egyik legfontosabb kelléke. Használata nélkül ugyanis a körömlemez könnyen megsérülhet, törhet a kezelés során, amely kellemetlenségekkel jár az érintett számára, valamint a kezelés sem lesz teljesen fájdalommentes.

Épp ezért fontos, hogy a kezelés előtt és után is 10 napig kezeljük az érintett körömlemezt és környékét az Arkada tc16 szérummal, így a kezelés bármiféle probléma és fájdalom nélkül fog lezajlani. Az Arkada kezelés után pedig azért elengedhetetlen használata, hogy a köröm könnyen alkalmazkodjon az Arkada acryl ívéhez.Az Arkada kezelés tehát remek lehetőség mindazoknak, akik körömbenövéssel vagy körömdeformitással küzdenek, ugyanis az Arkada tc16 szérummal való előkezelésnek köszönhetően fájdalommentesen érhető el az egészséges lábköröm. A kezelés után pedig nem jelentkeznek az olyan fájdalmak, amelyeket egy műtét után tapasztalni lehet, így az Arkada garantáltan kellemetlenségektől mentes!